Loading...

 

Hvad er kranio-Sakral Terapi (KST)

 

Kranio-Sakral Terapi er en behandlings form som blidt og nænsomt hjælper kroppen til genopretning og der med til at helbrede sig selv, helt på kroppens egne betingelser.

 

Det sker ved at afspænde hovedet og kroppen ganske blidt, med ca., 5 grams tryk på de rigtige ”knapper”, og derved fjerne de spændinger, ubalancer og blokeringer som belaster centralnervesystemet og som gør at kroppen ikke kan hele sig selv.

 

Kranio-Sakral Terapi arbejder med hele kroppen ud fra det kranio-sakrale system, som omfatter kraniet, rygsøjlen, korsbenet og halebenet, det er de knogler som indeholder centralnervesystemet, dvs. hjernen, rygmarven og rygmarvsnerverne.

Vores hjerne er programmeret til at regenerere vores krop, og systemet søger hele tiden at re-balancere de ubalancer som opstår, men overskrides grænsen for hvad kroppen selv kan klare og bliver energien som opstår ikke brugt til ”kamp eller flugt” stivner den og låses fast i systemet, denne ”stivnede” energi viser sig som spændinger i bindevæv, muskler og organer og er med til at fastholde eventuelle skævheder i skelettet.

 

Begivenheder som fødsel, fald, slag, ulykker, mm. kan bringe kroppen ud af balance, med skævheder, spændinger og smerter til følge.

 

En anden slags belastning er den som opstår pga. eks. stress, forkerte arbejdsstillinger, dårlig kropsholdning mm., der bliver kroppen over tid tvunget ud af balance og muligheden for restitution, den spænder derfor stille og roligt mere og mere op.

 

Med blide KST teknikker kan disse spændinger løsnes og derved kan kroppen vende tilbage til sin oprindelige korrekte anatomiske form.

 

Kranio-Sakral Terapi er en nænsom hjælp til din krop, helt på kroppens betingelser

 

   

 

  Book din tid her  booking

 Eller ring

30 63 64 08