Loading...

 

 

Jeg hedder Helle Christensen, Jeg bor i Vejgård ved Aalborg sammen med min mand og to børn. Vi bor i et klassisk rødstens hus fra 20érne det er også her jeg har min klinik på første sal.

 

Jeg har i en del år interesseret mig for alternative behandlinger og stiftede første gang bekendtskab med Kranio-Sakral Terapi i 2009 i forbindelse med stress og spændinger i kroppen.

Det tiltalte mig blandt andet at Kranio-Sakral Terapi er en årsagsbehandling og samtidig en meget blid og nænsom behandling som behandler hele kroppen på en naturlig måde.

 

Jeg startede på uddannelset til Kranio-Sakral terapeut i 2012 på KST akademiet i Silkeborg og blev eksamineret og RAB godkendt i 2014

 

Jeg ser frem til at kunne hjælpe bl.a. dig, til en hverdag med mere ro i kroppen og færre smerter, ved med ganske blide teknikker at befri din krop for spændinger, ubalancer og skævheder og derved hjælpe den til at reparere sig selv. Det er en proces som sker over tid men efter få behandlinger vil du som regel kunne mærke en forbedring, det er så afhængigt af problemets omfang og alder hvor mange behandlinger der er brug for, "gamle skader" tager som regel længere tid om at løsne og hele.

 

Jeg har både i mit private liv og som behandler haft erfaringer med at Kranio-Sakral Terapi og den blide tilgang til mange problematikker kan have en fantastisk indvirkning på menneskers liv og velbefindende, både hvad angår stress, hovedpine, smerter i ryg og nakke, sovende fornemmelse i arme og fingre, fordøjelses problemer og mange andre ting.

 

Jeg er medlem af KST foreningen og dermed underlagt deres etiske regler om bl.a. tavhedspligt og journalføring, samt krav om løbende efteruddannelse.

 

http://kst-akademiet.dk/

http://www.kstforeningen.dk/